Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остави отлични впечатления с изявите си

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остави отлични впечатления с изявите си
Коментари Харесай

Програма за сряда: Григор излиза срещу Фонини в търсене на нов успех в Париж

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остави отлични усещания с изявите си през предходната седмица във Виена, като съумя да придвижи страхотната си игра и на Мастърса в Париж, където на старта преодоля съпротивата на международния №35 Ботик ван де Зандсхулп след два оспорвани сета, приключили с тайбрек в интерес на нашия съотечественик. Така родният ни представител резервира съвършената си успеваемост в мачове от първи кръг във френската столица и се класира за идващия стадий на конкуренцията, където го чака конфликт с Фабио Фонини.

Италианецът е някогашен №9 в света, като в същото време може да се похвали с купа на шампионата от " Мастърс 1000 " сериите в Рим през 2019-а. Понастоящем обаче италианецът се намира надалеч от най-хубавите си времена и е ранкиран под №59 в международната класация, като през сегашния сезон даже не е успявал да запише две поредни победи на твърди кортове.

До този миг Димитров и Фонини са се изправяли един против различен шест пъти, като преимуществото в директните им конфликти е в интерес на българина, който води с 4:2 победи. Предстоящият двубой помежду им е подложен под номер три в програмата на втория по величина корт в Париж, като ще започва след края на срещата сред Феликс Оже-Алиасим и Микаел Имер. Очакваното начало на мача е не пред 15:00 часа българско време, а вие още веднъж ще можете да го наблюдавате директно на някой от обичайните линкове в Tennis.bg.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР